Despre noi

WOLFRAM Light Studio Salon prezintă o paletă largă de iluminat orice stiluri și tendințe: lumini candelabre , sconces , lampadare , de perete si tavan , lămpi stradale , lămpi de masă - de la cei mai importanti producatori europeni. Vom coopera cu fabrici , cum ar fi Eglo, Kolarz, De Majo, Nowodvorski, Endon, SLV, Ideal Lux, Faro, Linea Verdace, Masiero, Sylcom, Fabbian, Bellart, Schuller, Asfour Crystal, Swarovski...

De lux și concis , modern și clasic : bucatarie , hol , birou , pepinieră , dormitor , living , baie program va satisface iubitorii de produse de calitate. Sortiment bogat de produse pentru a satisface gustul estetic subtil dintre cei mai pretențioși clienți și de a ajuta pentru a crea interior dorit .

În plus față de iluminat, lounge oferă sisteme de cablare și de produse deproducător german Jung - prize elegante, switch-uri, dimmere, sistem de interfon. Având în vedere simplitatea și ușurința de instalare, o mare de design , functionalitate Jung este recunoscută de clienți din întreaga lume.

În prezența și în catalogul de comandă , de asemenea, prezintă mobilier de elită și elemente de decor originale (Endon Homeware , ASA de selecție) .

Abordarea individuală a fiecărui client este una dintre cele mai importante principii de Interne WOLFRAM Light Studio .

Яндекс.Метрика